Välkommen till garderobsbloggen, (snart) fylld av smarta tips och idéer  

  Välkommen till garderobsbloggen, (snart) fylld av smarta tips och idéer  

Vår nya säljare Joakim

Vår nya säljare Joakim

Joakim är vår nya säljare  i Örebro. 

Jag heter Joakim och är ny säljare på Garderobsfabriken i Örebro. Det är framförallt mig ni kommer att träffa i vår butik och ute på hembesök i och omkring Örebro, samt prata med i telefon när ni ringer vårt Örebronummer.

Jag har bara jobbat lite mer än en vecka men har redan fått vara med Adam, som jobbat med garderober i flera år, på flera hembesök. Jag har även varit med vår duktiga snickare Samuel och monterat garderober samt besökt fabriken i Skövde.

Jag är väldigt imponerad av kvaliteten och expertisen som Garderobsfabriken ebjuder sina kunder och ser verkligen fram emot att få bidra med mina kunskaper och idéer.

Jag har tidigare arbetat utomlands i många år som säljare av måttanpassade inredningar, framförallt köksinredningar. Nu närmast kommer jag från Bauhaus, där jag arbetat på badrumsavdelningen.

Jag välkomnar alla att besöka vår butik i Örebro och titta på våra måttanpassade garderobsinredningar och skjutdörrar. Det går självklart även bra att höra av sig på telefon eller via hemsidan.

Tillsammans gör vi en skiss på er garderob utifrån era behov och er budget. Bor ni i Örebroområdet kan vi sköta hela processen från mätning till färdigmonterad garderob.

Med vänlig hälsning
Joakim Wahlberg