Kundtjänst har öppet
   

Trådkorgar till garderoben

Trådkorgar är ett säkert kort att satsa på när du designar din nya garderobslösning och passar i både linneskåpet, garderoben och även till köket. Fördelen med trådkorgar är flera. Det är enkelt att se det man förvarar i korgarna i och med trådkonstruktionen samtidigt som de är stilrena och håller en låg vikt i garderoben. Våra trådkorgar tillverkas av Norscan i Norge och rullar på hjul i de monterade skenorna vilket gör dem lättanvända även om man fyller korgarna till max.

Trådkorgarna kommer i olika breddmått och finns även i två djupmått för att kunna användas i garderober som är något grundare än standardgarderoberna. Djupet på våra korgar är 50 cm (standarddjup) och 40 cm och med standarskenorna så passar korgarna garderober med ett inre breddmått på 332 mm, 432 mm, 532 mm och 732 mm. Det finns även möjlighet att beställa korgar med distansskenor som är 16,5 mm eller 19,5 mm för att kunna monteras i garderober med ett annat breddmått än de nyss angivna.

Tillval: bottenplattor

Vill man lyxa till garderoben lite mer så finns det olika tillval att köpa till trådkorgarna. Vill man till exempel undvika att kläder, dukar eller vad ni nu förvarar underst i korgarna ska få ett rutmönster utav trådkonstruktionen samt förhindra så saker trillar ner så kan man köpa till bottenplattor.

Bottenplattorna består av 3 mm tjock masonitskiva och finns i vitt eller antracit beroende på färgen på korgen.

De är anpassade till korgarna som är 50 cm djupa men går att kapa till om man vill ha dem i de grunda korgarna.

DSC06081
Tillval: avdelare

För att få ännu bättre ordning på det man förvarar i korgarna så kan man köpa till avdelare som passar korgarna med ett djup på 50 cm. Avdelarna monteras enkelt i korgen och används när man vill dela av korgen i två eller flera sektioner. Smidigt om man till exempel förvarar strumpor och underkläder i samma korg. 

Avdelaren finns endast till de vita korgarna.

Tillval: korginsats/smyckeslåda

En mycket omtyckt produkt att beställa till sina korgar är en korginsats/smyckeslåda där du kan förvara exempelvis smycken, klockor eller bälten. Korginsatsen ger en snygg, exklusiv och praktiskt förvaring.

Korgen är i grått filtmaterial med hård stomme och har ett breddmått på 23 cm vilket gör att den passar i alla våra korgar som är 50 cm djupa.

DSC05595