Kundtjänst har öppet
   

Få offert på er nästa måttanpassade garderob

Få offert på er nästa måttanpassade garderob från oss på Garderobsfabriken genom att fylla i detta enkla formulär nedan.

Ingen familj med dess olika behov ser likadan ut, så varför ska garderoben vara standard? Vi anpassar er garderobslöning efter era mått, behov och budget. Fyll i formuläret nedan så tar våra garderobsexperter fram ett förslag anpassat efter era önskemål på er nästa måttanpassade drömgarderob. Varför vänta, få offert på er nästa måttanpassade garderob redan idag. 

Här kan ni hitta några olika prisexempel på vad en komplett garderober med måttanpassade skjutdörrar och en inredning kan kosta. Jämför pris för vad en enklare och mer exklusiv garderob kan kosta på flera olika mått.  Läs mer här

1
Välj typ av garderob

Vägg-till-vägg

Garderoben går mellan två väggar

Centrerad

Sidoväggar behövs på båda höger och vänster sida

Vänsterställd

Sidovägg behövs på höger sida

Högerställd

Sidovägg behövs på vänster sida

2
Jag är intresserad av

Komplett garderob

Inkluderar både skjutdörrar och inredning

Endast skjutdörrar

Skjutdörrar samt golv-och takskena

Endast inredning

Behöver endast inredning till walk in eller till redan monterade skjutdörrar

Vikdörr

Måttanpassad vikdörr med styrskena för tak och gångjärn

Gångjärnsdörr

Måttanpassad gångjärnsdörr inkl. gångjärn

3
Har ni någon budget?

Inte än

0-10 000 kr

10 000 – 20 000 kr

20 000 – 30 000 kr

30 000 kr – 40 000 kr

40 000 kr +

3
Vart ska garderoben monteras?

Hall

Sovrum  (Master bedroom)

Barnrum

Källare

Tvättstuga

Övrig plats

4
Beskriv gärna ert projekt och önskemål så noggrant ni kan

Vi har inga standardlösningar utan måttanpassar alla våra dörrar och planerar en inredning efter era behov. Så beskriv ert projekt så noga ni kan och inkludera tagna mått redan här för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt.

5
Leveransval

Hämta i Skövde

Hämta din beställning på butiken i Skövde

Hämta i Örebro

Hämta din beställning på butiken i Örebro

Vi fraktar & monterar

Våra snickare tar med oss garderoben när vi kommer och monterar

Endast frakt

Vi skickar eller levererar er garderob och alla de tillbehör ni har beställt

6
Jag vill ha ett SMS när offerten är mejlad

Ja tack, bra service!

Nej tack (jag har även koll på skräpkorgen)

7
Dina kontaktuppgifter

från mätning till färdigmonterad garderob

Tillsammans skapar vi er drömgarderob

Det finns mycket att tänkta på när man ska planera och designa sin måttanpassade drömgarderob. På den här sidan hittar ni artiklar, guider, bilder och videomaterial som kan hjälpa er planering.  Men var inte oroliga, vi är med i hela processen, allt från mätning till färdigmonterad garderob, på ett eller annat sätt. 

Vi vill alltid hjälpa till och se till att ni blir 100% nöjda med slutresultatet. Om ni bor i närheten av våra butiker kan ni boka ett kostnadsfritt hembesök med en av våra säljare. Om inte kan vi hjälpa er genom videosamtal, mejl och telefon.

Ni kan fylla i vårt offertformulär här eller designa er drömgarderob i vårt ritverktyg. Vi har en videoinstruktion på hur ritverktyget fungerar om ni skulle vara osäkra. 

Vi måttanpassar alla våra skjutdörrar och tillverkar dessa  i vår fabrik i Skövde. Förutom flera olika ramar runt om dörrarna med olika färger har vi många olika dörrfyllningar att välja bland så att du kan få precis den stil du önskar på dina måttanpassade skjutdörrar till dina garderober. Du kan dela in dörrarna med spröjs med flera fältfyllningar, antingen med samma material på dörren eller med olika typer av färger och material för att få en mer spännande design till din garderob. Endast fantasin sätter gränsen. 

Din inredning i din garderob blir platsbyggd och planerad precis på det sätt du önskar. Alla familjer och hem har olika önskemål och behov, så varför ska en inredning se likadan ut som alla andra? Med vår möbelinredning, träinredning, stomme, garderobsstomme (kärt barn har många namn) som finns  i vitt och grått kan vi planera inredningen precis på det sätt du önskar med alla våra inredningsdetaljer

I de fall som inte skjutdörrar är den bästa lösningen har vi även måttanpassade gångjärnsdörrar samt måttanpassade vikdörrar. Till denna kan valfri dörrfyllning väljas. 

Vi har även en vägghängd garderobsinredning för de tillfälle golvet behöver lämnas fritt och ni vill vara flexibla (lätt att få beslutsångest) med att enkelt kan planera er om er garderobsinredning.  

Mörk grå och ljus grå måttanpassade skjutdörrar för garderob från Garderobsfabriken
Måttanpassade skjutdörrar vit glas och spegel med grafit svart ram från Garderobsfabriken