Måttanpassade gångjärnsdörrar​

Måttanpassade gångjärnsdörrar i valfri design ger er möjligheter

Även gångjärnsdörrarna måttanpassas och fås med valfri fyllning, allt från en vanlig vit fyllning till spegelglas och allt däremellan.

Gångjärn fästs i sidan och man kan välja om man vill att dörren ska öppnas åt vänster eller höger sida.

Måttanpassade gångjärnsdörrar och dess fördelar

Med en, eller varför inte blanda många av alla våra fyllningar, är vi säkra på att vi ska hitta något som passar just er stil. 

Förutom olika grep kan ni med hjälp av profilen sätta sista detaljen på era skjutdörrars utseende. Bind samman dörrarnas fyllning med övriga rummet med hjälp av profilfärg och utseende. 

Alla skjutdörrar med våra aluminiumprofiler kan delas in med spörjs. Detta ger ett snyggt intryck på dörrarna, man kan välja på pålimmade samt avdelande spörjs. 

Vi kan också göra dörrar med valfritt motiv. Er önskade bild trycks på baksidan av en glasskiva. Varför inte en semesterbild med hela familjen samlad eller en vacker naturbild?

Vi har en lösning för alla olika utmaningar i samband med skapandet av en funktionell garderob med skjutdörrar. Det är inte alltid lika lätt att inreda ett rum med snedtak, men vi på Garderobsfabriken är experter även på detta.

Har ni snedtak bakåt finns det även en hel del att tänka på här. Förutom att måttanpassa skjutdörrarna planerar vi en inredning på bästa möjliga sätt efter era mått och önskemål.