Kundtjänst har öppet
   

Måttanpassade skjutdörrar för garderob direkt från fabrik

I vår egen fabrik i Skövde tillverkar vi alla Måttanpassade skjutdörrar för garderob direkt från fabrik, inga onödiga mellanhänder. Nedan hittar ni steg för steg de olika valen ni behöver göra för att designa era nya måttanpassade skjutdörrar.

Inspireras av bilderna länger ner

1
Vi börjar med att ta mått

Alla våra skjutdörrar är måttanpassade, och därför är det viktigt att måtten blir rätt. Även om man kan justera skjutdörrarnas golvhjul, samt att det finns plats i takskenan till mån att justera skjutdörrarna rekommenderar vi att ta tre höjdmått och tre breddmått för att se om det är snett. 

Hur ska man mäta sina måttanpassade skjutdörrar från Garderobsfabriken
Garderobsfabrikens ram/profil Luna finns i vit, silver, och grafitsvart
2
Välj din önskade rammodell och färg

Det är med hjälp av ramen (också kallad profil) som sitter runt om skjutdörrarna ni öppnar och stänger era skjutdörrar. Denna finns i två olika grepp och fem olika färger. Det är med val av ram och ramfärg ni bockar av första bocken när ni ska designa era nya skjutdörrar. 

3
Vill du dela in dörrarna med spröjs för att få olika fältindelningar?

Nu är det dags att bestämma om ni önskar skjutdörrar helt utan avdelningar, eller om ni önskar att dela in dörrarna med spörjs för att få olika fält. Detta kallar vi fältindelningar. Fälten kan ni dela in med samma färg och material, eller designa dörrarna precis som ni önskar med olika dörrfyllningar. 

Dela in dina måttanpassade skjutdörrar från Garderobsfabriken med spörjs enligt era egna önskemål
Välj en av alla våra olika dörrfyllningar till era måttanpassade skjutdörrar från Garderobsfabriken
4
Med alla våra olika dörrfyllningar designar ni skjutdörrar för er egen smak och stil

Det är nu det vi  har kommit till det mest spännande och kreativa steget. Här är den stora frågan, ska det smälta in med övriga rummet. Eller ska skjutdörrarna användas som en “fondvägg” och sticka ut med en design utöver det vanliga? Med en av våra olika dörrfyllningar kan ni uppnå båda. 

4
Sätt pricken över i:et med dörrbelysning

Med en dörrbelysning kommer känslan i hela rummet kännas annorlunda. Belysning blir mer och mer en detalj folk jobbar med i sina hem. För att belysningen ska smälta in monterar vi en LED-list i en extra takskena på utsidan av skjutdörrarna. Både snyggt och praktiskt eftersom att belysningen lyser upp garderobsinrendingen när man öppnar upp dörrarna. 

Måttanpassade skjutdörrar för garderob med belysning

Inspireras av era nästa måttanpassade skjutdörrar