Kundtjänst har öppet
   

Platsbyggd och kundplanderad

Möbelinredning i vit och antracit

Hur ska din garderobsinredning se ut och planeras?

Vår möbelinredning är vår mest populära förvaringslösning. En garderobsinredning med vår möbelinredning är både platsbyggd och anpassningsbar. När vi planerar och monterar en garderobsinredning med vår möbelinredning gör vi det helt utan passbitar och tomma ytor. Inga ytor går till spillo. Ska garderoben sitta mellan två väggar anpassas klädstång och hyllor för att täcka upp hela ytan. 

Ni bestämmer själva hur ni önskar att fylla er inredning. Vi planerar en inredning helt efter era mått, behov och budget. Ingen familj med dess olika behov och önskemål ser likadan ut, så varför ska en garderobsinredning göra det? Planera er inredning i vårt ritverktyg eller ta hjälp av våra garderobsexperter. 

Möbelinredning - stomme i vit eller antracit?

Vi använder oss utav en 19 mm spånskiva med en tålig melaminyta.  Vi har vår möbelinredning  i två färger på lager. Om ni önskar annat än vit eller antracit kan vi givetvis lösa detta. 

Vit möbelinredning
En vit garderobsinredning är och kommer alltid vara ett säkert kort då denna passar in i alla olika miljöer och hem. Vår vita möbelinredning har en vit yta med färgkoden NCS S 0500-N. 

Antracit färgad möbelinredning
Även om vår vita stomme fortfarande är mest populär, kommer inredningen  i antracit närmare och närmare.  Med en garderobsinredning i antracit blir det direkt en väldigt exklusiv känsla  i hela rummet. Vår antracit inredning har en yta med färgkoden NCS S 6500-N. Vi har även samma antracit fyllning till våra måttanpassade skjutdörrar. 

Inredningsdetajer - vit eller mörkgrå

När vi skriver inredningsdetaljer menar vi klädstänger, skohyllor, korgar och byxhängare. Detta har vi i vitt eller en mörk grå färg för att matcha med vår möbelinredning  i antracit.

En vanlig kombination är att ha en vitt möbelinredning med mörkgråa inredningsdetaljer. 

Inredningsbelysning

Det blir en helt annat känsla genom att montera belysning  i garderoben. Vår vanliga garderobsbelysning sitter på framför allt inredningens topphylla. 

Har du skjutdörrar framför inredningen tänds belysningen automatiskt när ni öppnar dörrarna med hjälp av rörelsesensorer. 

Ska belysningen sitta i en walk in closet tänder och släcker ni med en trådlös fjärrkontroll som kan monteras på väggen. 

Smarta tillbehör

För att får till det där lilla extra i er nya garderob är smarta tillbehör a och o.

Att kunna dela in korgarna med korgavdelare eller hänga upp slipsar och bälten på en smart slips- och bälteshängare är en enkel vardagslyx vi alla är värda. 

Förvaring på topphyllan

Vår garderobsinredning är som standard 2080 mm hög. Här finns en topphylla, helt utan avdelare med förvaring till tak.

Tanken är att det som används dagligen ska vara i en bra höjd och lättillgängligt. Ytan ovanför topphyllan är perfekt för att förvara extra täcken och kuddar, förvaringslådor eller resväskor. 

Om ni ska täcka inredningen går dessa från golv till tak och täcker det som förvaras på topphyllan. 

 

Lådhandtag - standard eller
något utöver det vanliga?

Första viktiga frågan är om ni ska ha lådor eller trådkorgar? Även om trådkorgar är praktiska, vinner en riktig låda kampen om vad som är snyggast.

Med handtag på lådan kan man enkelt ändra känslan av hela garderobsinredningen.  Vi har gjort det enkelt och har en standardhandtag i vit, svart och silver. Men vi har mycket att välja bland om man önskar något lite mer exklusivt.