Kundtjänst har öppet

Med våra olika inredningsdetaljer kan vi anpassa förvaringen efter era behov

Trådkorgar

Trådback, utdragsback, back, trådkorg eller bara korg. Denna populära inredningsdetalj har många namn. Fördelen med en trådkorg är att den är öppen och man ser alltid vad man har i korgen. Det finns många smarta tillbehör för att förbättra förvaringen. 

Färger: Vit, mörk grå
Storlekar: S, M, L, XL
Lådor

När det är fråga om design vinner lådan över trådkorgen alla dagar  i veckan, och är att föredra när man vill ha en mer exklusiv känsla  i garderoben eller bara kunna förvara saker i stänga lådor. Till våra lådor har vi ett standardhandtag som finns  i vit, silver och svart. Vi har också flera andra handtag. 

Färger: Vit, antracit
Storlekar: M, L, XL
Utdragbara skohyllor

Äntligen blir det ordning bland skorna med våran smarta och utdragbara skohylla. Förutom att den är utdragbar för att få maximal översikt kan skorna förvaras i två nivåer.  Detta gör också att skor  i stor storlek kan förvaras på övre planet. 

Färger: Vit, mörk grå
Storlekar: S, M, L, XL
Utdragbar byxhängare

Med vår utdragbara byxhängare får ni bra översikt på alla era favoritbyxor. Häng ett eller två par byxor per pinne. Byxorna träs enkelt på framifrån. 

Färger: Vit, mörk grå
Storlekar: M, L, XL
Hyllor

En hylla kräver kanske inte någon närmare förvaring. Hyllor är och kommer alltid vara ett bra sätt att förvara saker. 

Färger: Vit, antracit
Storlekar: S, M, L, XL samt anpassningbara
Klädstänger

Våra klädstänger finns  i vit och mörk grå för att matcha in med övriga inredningsdetaljer. Klädstängerna finns i standardmått som enkelt kapas till det exakta mått som behövs. 

Färger: Vit, mörk grå
Storlekar: 1000 mm, 1500 mm, 2050 mm, 2500 mm (Kapas vid montering)
Smyckeslåda med glashylla

Har ni mycket klockor, smycken och andra accessoarer och vill förvara detta på ett säkert och fint sätt är vår smyckeslåda perfekt. Oftast monteras denna med en glashylla för att ni alltid ska kunna se era fina accessoarer. 

Färger: Vit, antracit
Storlekar: L, XL
Hörnhyllor

Ska det byggas en hörngarderob maximerar vi förvaringen med vår smarta hörnhylla. Som vanliga hyllor kan hörnhyllorna sättas på valfri höjd och är även flyttbara om behov skulle ändras. 

Färger: Vit, antracit
Storlekar: 880x880 mm