Måttanpassade vikdörrar

Måttanpassade vikdörrar ger maximal öppning och gör inredningen lättillgänglig

Har du en liten yta du önskar att täcka kan skjutdörrar ge en mindre öppning. Med en tvådörrars skjutdörrslösning kommer man åt häften av garderoben hela tiden. Medans man med en måttanpassad vikdörr nästan får upp hela garderoben. Bara en liten bit som täcks.

Vikdörren kan höger- eller vänsterhängas och alla fyllningar till skjutdörrarna passar även för vikdörrar. Golvet är helt fritt utan skena.

Vi måttanpassar givetvis även våra vikdörrar. Dessa glider i en styrskena i taket och fästs med gångjärn i sidan.

Vikdörren består av två delar (två dörrar) som man kan få med valfri fyllning

Måttanpassade vikdörrar och dess fördelar

Med en, eller varför inte blanda många av alla våra fyllningar, är vi säkra på att vi ska hitta något som passar just er stil. 

Förutom olika grep kan ni med hjälp av profilen sätta sista detaljen på era skjutdörrars utseende. Bind samman dörrarnas fyllning med övriga rummet med hjälp av profilfärg och utseende. 

Alla skjutdörrar med våra aluminiumprofiler kan delas in med spörjs. Detta ger ett snyggt intryck på dörrarna, man kan välja på pålimmade samt avdelande spörjs. 

Vi kan också göra dörrar med valfritt motiv. Er önskade bild trycks på baksidan av en glasskiva. Varför inte en semesterbild med hela familjen samlad eller en vacker naturbild?

Vi har en lösning för alla olika utmaningar i samband med skapandet av en funktionell garderob med skjutdörrar. Det är inte alltid lika lätt att inreda ett rum med snedtak, men vi på Garderobsfabriken är experter även på detta.

Har ni snedtak bakåt finns det även en hel del att tänka på här. Förutom att måttanpassa skjutdörrarna planerar vi en inredning på bästa möjliga sätt efter era mått och önskemål.