Kundtjänst har öppet
   

Läs mer om våra

Se pris och information om

måttanpassad vikdörr för garderob

Läng ner på sidan kan ni se pris och information om vår måttanpassade vikdörr för garderober. Med en måttanpassad vikdörr får ni en maximal öppning i små garderober. En vikdörr bygger ungefär 100 mm i öppet läge. Så har ni en mindre garderobsöppning är en vikdörr att föredra med tex. en lösning med två Måttanpassade skjutdörrar där öppningen bara är halva garderobens bredd. Vår måttanpassade gångjärnsdörr kan också vara ett bra alternativ för vissa lösningar. 

Måttanpassad vikdörr från Garderobsfabriken

Se pris och information om vår måttanpassade vikdörr för garderober

Alltid måttanpassad

Vår vikdörr är alltid måttanpassad på både bredd och höjd. Maxbredd är 1200 mm och har en maximal öppningshöjd på 2500mm.

Aluminiumprofil

Runt vår vikdörr finns en snygg och stabil aluminiumprofil. Denna stärker upp hela vikdörren så dörren blir stabil även när den går från golv till tak.

Höger- eller vänsterhängd

Du väljer själv vilket håll du vill att dörren ska öppnas åt. Det som är viktigt att tänka på är att det ska finnas 28 mm distans mellan ytan där gångjärnet skruvas och tex. vägg eller list.

Flexibel design

Du kan välja på ungefär 20 olika fyllningar när du designar din vikdörr. Vikdörren består av två dörrblad och dessa dörrblad kan ha olika typer av fyllningar.

Styrskena och gångjärn

På höger eller vänster sida om vikdörren monteras gångjärnen. Det är här den stora viktbelastningen finns. I taket skruvas en styrskena där vikdörrens topphjul rullar i. Vikdörren har ingen golvskena så golvet är helt fritt.

Prisexempel måttanpassad vikdörr för garderober

Bredd: upp till 1200 mm
Höjd: upp till 2500 mm

Vit dekorfyllning: 7320 kr
Klart spegelglas: 7960 kr
Vit ek: 7640 kr

Pris gäller för måttanpassad vikdörr med två dörrblad med skena och gångjärn.