Kundtjänst har öppet
   

Guide: Varför ska man välja måttanpassade skjutdörrar?

Guide: Varför ska man välja måttanpassade skjutdörrar?

Vare sig ni är i behov av en helt ny fullutrustad garderob eller endast byta ut dörrarna på era befintliga garderober så rekommenderar vi att man väljer skjutdörrar framför inredningen. Här kommer vi gå igenom några av anledningarna till varför ni ska välja måttanpassade skjutdörrar. 

Fördelarna med skjutdörrar istället för gångjärnsdörrar är flera, men det största skälet till varför många väljer just skjutdörrar är för att dem inte tar någon plats när man öppnar dem. Har man till exempel en mindre hall så kan gångjärnsdörrar göra så att man tappar mycket yta när dörrarna är i öppet läge, vilket man gärna vill slippa.

Skjutdörrar för garderob i hörn Garderobsfabriken
Måttanpassade skjutdörrar med svart ram och mörk ek trä från Garderobsfabriken
Måttanpassade skjutdörrar med silver ram och mörk ek trä och spegel från Garderobsfabriken

En annan fördel med skjutdörrar är att du kan anpassa inredningen på ett helt annat sätt då man får ett större och bättre öppningsmått, du kan öppna flera dörrar samtidigt och komma åt större ytor bakom skjutdörrarna vilket gör att man har möjlighet att planera sin garderobsinredning på ett mycket bättre, mer praktiskt sätt som passar era behov.

Skjutdörrar som går från golv till tak ger också en lyxig känsla då rummet blir mer enhetligt och sammanhängande vilket i sin tur gör att bostaden blir mer attraktiv då det är dags att sälja, vilket också ökar dess värde.

Hos oss på Garderobsfabriken så måttanpassar vi skjutdörrarna helt efter era specifika mått och ni har möjlighet att designa dörren så som ni vill ha den. Vi har åtta olika figurer där fyllningen i dörrarna delas in i olika fält med hjälp av spröjs, vi har två olika rammodeller i olika färger och vi har flera olika fyllningar i olika material till dörrarna att välja på. Allt för att dörrarna ska passa in i just erat hem.

Måttanpassade skjutdörrar för snedtak bakåt och kattvind från Garderobsfabriken
Måttanpassade skjutdörrar i hörn från Garderobsfabriken
Måttanpassade skjutdörrar från Garderobsfabriken med spegel och svart ram och spröjs i 4 lika stora fält som spörjsindelning och fältfyllning
Designa din garderob online

I vårat ritprogram så har ni möjlighet att designa era garderober hemma i lugn och ro utan stress. Här kan ni välja att designa endast skjutdörrar, endast inredning eller en komplett garderob med skjutdörrar och inredning.

Priset på er garderob uppdateras i realtid när ni gör olika val, lägger till eller tar bort något och ni ser priset uppe till höger i ritprogrammet.

När ni känner er nöjda med er design så kan ni beställa det ni har designat direkt och betala genom Klarna alternativt skicka in en offert på det ni designat. Skickar ni in offert så kommer vi att få den till oss, vi kommer att kontakta er och diskutera er offert och hjälpa er att gå vidare i processen.

Designa era måttanpassade skjutdörrar i vårt ritverktyg Garderobsfabriken
Besök våra butiker

Vi har butiker i Skövde och i Örebro dit ni är välkomna för att kunna se våra skjutdörrar och inredningar i verkligheten.

Har man möjlighet så rekommenderar vi alltid att man kommer in till oss för att klämma och känna på våra produkter. Allting ni ser i vårat ritprogram är datagenererat så färger och texturer kan skilja sig åt när ni ser dem i verkligheten.

Har man inte möjlighet att komma till våra butiker så kan man beställa hem prover på de fyllningar och profiler man är intresserade av.

Välj en av alla våra olika dörrfyllningar för måttanpassade skjutdörrar från Garderobsfabriken