Kundtjänst har öppet
   

Hemma hos: Susannes garderobslösningar i Västerås

Susanne Carlsson i Västerås hade precis köpt sin nya lägenhet i Västerås när hon kom i kontakt med oss på Garderobsfabriken i sökandet efter platsbyggda garderober till hallen och sovrummet. Följ resan för Susannes garderobslösningar i Västerås. 

Hemma hos: Susannes garderobslösningar i Västerås

Redan innan Susanne Carlsson flyttade in i sitt nya hem i Västerås insåg hon att förvaringsmöjligheterna i tvårummaren var för få. Den öppna planlösningen behövde diskret men effektiv förvaring.

Hon kom i kontakt med oss på Garderobsfabriken när hon sökte på internet efter måttanpassade lösningar som skulle passa hennes nya boende.

– Dagen då jag fick nycklarna till lägenheten kom Kristoffer från Garderobsfabriken i Örebro hit och kontrollmätte. Han tog mått som jag inte ens tänkt på och kom med flera bra lösningar – så det var tur att han kom hit. Sedan ritade han upp allt i ritprogrammet på plats så att jag fick se resultatet vilket var jättebra, säger hon.

Tillsammans planerar vi er drömgarderob
Måttanpassade skjutdörrar med spegelglas och vita skjutdörrar från Garderobsfabriken
Måttanpassade skjutdörrar med spegel och belysning framför skjutdörrarna

I sovrummet så sitter en lucka till vattenavstängning på vänster vägg som man behöver ha tillgänglig ifall något skulle uppstå. Med denna lucka i beaktning och Susannes önskemål om att ha ett städskåp med städskåpsinredning i garderoben så löstes detta på ett smidigt sätt utan att förlora användbart utrymme.

Garderoben i hallen har en utvändig dimbar belysning – som tänds, släcks och dimras med en trådlös kontroll – som ger en exklusiv känsla till hela lägenheten.

Måttanpassade skjutdörrar med spegelglas från Garderobsfabriken
Utdragbar skohylla med förvaring av skor i två nivåer från Garderobsfabriken
DSC05903

Susannes garderober är helt anpassade efter hennes behov och har bland annat ett utdragbart skoställ, plats för långa och korta kappor och ett utrymme för städartiklar. För att ge garderoberna det där lilla extra i inredningsväg har skjutdörrarna i hallen en profil i betongmönster längst ned mot golvet.

Jag är supernöjd, både med det trevliga bemötandet från Kristoffer och med slutresultatet. Garderoberna lyfter hela lägenheten och de är väldigt vackra – de blev som en inredningsdetalj. Jag fick det stilrena, snygga och städade intrycket som jag letade efter och samtidigt en rymlig förvaring efter mina behov.

Susannes val

Dörrfyllning hall: Spegel och betong

Rammodell: Luna Silver

Inredning: Vit möbelinredning

 

Dörrfyllning sovrum: Spegel och vitt glas

Rammodell: Luna Vit

Inredning: Vit möbelinredning