Kundtjänst har öppet
   

Hemma hos: Snedtaksgarderob i Örebro

I sökandet efter en snygg och praktisk förvaringslösning i sitt sovrum med snedtak kom Magnus i kontakt med oss på Garderobsfabriken. Tillsammans tog vi fram förslag och efter att vi varit ute och kontrollmätt så valde dem att slå till.

Hemma hos: Snedtaksgarderob i Örebro

Följ Magnus han hans resa till färdigmonterad garderob

Utrymmet där garderoben skulle rymmas var under ett snedtak, vilket gör att det blir mer planering för att kunna få en optimal garderobslösning.

– Vi tittade runt på nätet även på andra leverantörer, men fastnade för Garderobsfabriken eftersom vi förstod att de lätt skulle anpassa garderoben efter våra behov, säger Magnus.

De besökte sedan oss i butiken i Örebro och eftersom de hade med sig mått och bilder kunde vi hjälpa dem med ett första förslag med en gång.

– Vi bokade då även ett hembesök så att vi kunde få hjälp med att ta mer exakta mått och att vi kunde komma överens om detaljerna. Efter det kom ett uppritat förslag som vi ändrade några gånger innan vi kom överens om det slutgiltiga. Hela tiden hjälpte Adam oss med nya förslag och lösningar, säger han.

 

Här ska vi montera en skjutdörrsgarderob i ett snedtak som ersätter en gammal kattvind Garderobsfabriken
Montering av skjutdörrar i snedtak med snedtaksbeslag från Garderobsfabriken
Montering och anpassning av garderobsinredning under snedtak från Garderobsfabriken

Totaldjupet på garderoben är 1490 mm och dörrarna + inredningen bygger här 640 mm på djupet vilket gör att man har en förvaringsyta bakom garderoben med ett djup på 850 mm.

I mittensektionen av garderoben så monterade vi in en hylla och en klädstång vilket gör att man enkelt kan komma åt utrymmet bakom för att kunna utnyttja detta till förvaring.

Garderoben har både invändig belysning – som tänds när man öppnar en dörr med hjälp av rörelsesensorer – och utvändig belysning där Magnus själv valde att montera Philips Hue Ledlist för att kunna styra belysningen från telefon.

Fram till garderoben så ligger det en heltäckningsmatta. Vi valde att montera en bottenskiva i antracit – för att täcka det gamla trägolvet under – som golvskenan till dörrarna samt inredning står på för att inte montera dessa direkt på heltäckningsmattan.

Måttanpassad skjutdörrsgarderob med skjutdörrar och inredning under snedtak som ersätter gammal kattvind Garderobsfabriken
Rörelsesensor för belysning för garderobsinredning från Garderobsfabriken
Måttanpassad garderob under snedtak med skjutdörrar och inredning från Garderobsfabriken

Garderoben blev väldigt bra och gör sig mycket bra i rummet där den monterades. Vi fick till en väl anpassad garderob som uppfyllde kundens alla krav och lyckades anpassa korgar efter element och fönsterbräda som vi var tvungna att ta i beaktning. 

– Så här i efterhand är vi otroligt nöjda med att vi tog hjälp av proffs och inte försökte oss på det själva. Resultatet talar för sig självt och det ser verkligen ut som att garderoben hör till rummet och höjer helhetsuttrycket. Adam och hans kollegor på Garderobsfabriken har rakt igenom varit otroligt bra att ha att göra med.

Magnus val

Dörrfyllning: Antracit

Rammodell: Luna Grafit

Inredning: Vit möbelinredning