Vi har semesterstängt vecka 29 och 30.      
Kundtjänst har öppet
   

Nyhet: måttanpassade skjutdörrar med akustikpanel

Nyhet: måttanpassade skjutdörrar med akustikpanel

Önskar du nya skjutdörrar utöver det vanliga? Spana in vår nyhet: måttanpassade skjutdörrar med akustikpanel. Vi gillar att följa trender och håller oss uppdaterade om vilka trender som kommer och går. Något som är väldigt inne nu och kommer att fortsätta vara en trend framöver är akustikpanel. Därför har vi tagit fram måttanpassade skjutdörrar i akustikpanel som du kan beställa hos oss.

Vad är akustikpanel?

En akustikpanel är en snygg, ljudabsorberande panel som reducerar obehagliga ljud och onödiga ekon. Akustikpanelen består av en akustikfilt med träribbor som är monterade på panelen. Både filten och ribborna bidrar till att absorbera ljud.

Vilka val av akustikpanel på skjutdörr kan man göra?

Till våra skjutdörrar så kan du välja mellan Light Oak, som är en obehandlad träribba som man själv kan måla, betsa, olja etc, och Smoked Oak som är en mörkbrun träribba. Akustikfilten bakom är svart. Utöver detta val så kan du självklart välja mellan våra profiler Nova och Luna samt färg på profilerna.

Tillverkningen

Vi tillverkar våra dörrar i fabriken i Skövde. Akustikpanelen till dörrarna är 9 mm tjocka medan akustikpaneler man monterar på väggar eller tak etc är 22 mm tjocka. När det kommer till akustikpanelsdörrarna så limmar vi på akustikpanelen på en 8 mm tjock spånskivefyllning då akustikpanelen i sig inte är så styv. Detta gör också att fyllningen i skjutdörren blir lite tjockare än om man väljer någon av våra andra fyllningar. Man ska vara medveten om att detta bidrar till ett lite försämrat grepp i profilen.

Kom gärna in i våra butiker i Skövde eller Örebro för att klämma och känna på våra produkter.

Måttanpassade skjutdörrar med dörrfyllningen akustikpanel rökt ek
Akustikpanel till skjutdörrar - Smoked oak
Måttanpassade skjutdörrar med dörrfyllningen akustikpanel ljus ek
Akustikpanel till skjutdörrar ljus ek

Bilder och inspiration på skjutdörrar med akustikpanel

Designa er drömgarderob i vårt ritverktyg