Skjutdörrar med eget motiv  

  Skjutdörrar med eget motiv  

Skjutdörrar med eget motiv. Vill du ha något grannarna garanterat inte har? Beställ dina skjutdörrar med valfritt motiv.

Vill du ha något som gör att ert rum, eller t.o.m. hela bostaden sticker ut från mängden? När ni beställer skjutdörrar från oss kan ni välja om ni vill att vi trycker ett foto på dina nya dörrar. Vi trycker bilden på baksidan av en glasskiva då det ger en snygg och exklusiv känsla. 

Skjutdörrar med eget motiv gör att endast er fantasi sätter gränsen på hur er nästa garderob kan se ut. Vare sig ni önskar  en snygg miljöbild eller kanske en bild på hela familjen från förra semestern trycker vi detta på dörrarna. 

Skjutdörrar med eget motiv. Se några exempel nedan.

Med en, eller varför inte blanda många av alla våra fyllningar, är vi säkra på att vi ska hitta något som passar just er stil. 

Förutom olika grep kan ni med hjälp av profilen sätta sista detaljen på era skjutdörrars utseende. Bind samman dörrarnas fyllning med övriga rummet med hjälp av profilfärg och utseende. 

Alla skjutdörrar med våra aluminiumprofiler kan delas in med spörjs. Detta ger ett snyggt intryck på dörrarna, man kan välja på pålimmade samt avdelande spörjs. 

Vi kan också göra dörrar med valfritt motiv. Er önskade bild trycks på baksidan av en glasskiva. Varför inte en semesterbild med hela familjen samlad eller en vacker naturbild?

Vi har en lösning för alla olika utmaningar i samband med skapandet av en funktionell garderob med skjutdörrar. Det är inte alltid lika lätt att inreda ett rum med snedtak, men vi på Garderobsfabriken är experter även på detta.

Har ni snedtak bakåt finns det även en hel del att tänka på här. Förutom att måttanpassa skjutdörrarna planerar vi en inredning på bästa möjliga sätt efter era mått och önskemål.