Skjutdörrar för snedtak bakåt  

  Skjutdörrar för snedtak bakåt  

Skjutdörrar för snedtak bakåt

Snedtakslösningar bakåt kan alltid vara svåra att lösa. Men vi hjälper er maximera förvaringen efter era mått och önskemål.

När man planerar en lösning för snedtak bakåt är det flera saker man måste tänka på för att maximera förvaring och enklast möjliga åtkomst. Vi har många smarta lösning och idéer för att göra det bästa med era mått. Vi måttanpassar era nya skjutdörrar enligt ert önskade utseende som vi kan fästa i snedtaket med våra smarta och justerbara snedtaksvinklar. Inredningen planerar vi efter mått och era önskemål och platsbygger för att maximera er nya garderob.  

Med en, eller varför inte blanda många av alla våra fyllningar, är vi säkra på att vi ska hitta något som passar just er stil. 

Förutom olika grep kan ni med hjälp av profilen sätta sista detaljen på era skjutdörrars utseende. Bind samman dörrarnas fyllning med övriga rummet med hjälp av profilfärg och utseende. 

Alla skjutdörrar med våra aluminiumprofiler kan delas in med spörjs. Detta ger ett snyggt intryck på dörrarna, man kan välja på pålimmade samt avdelande spörjs. 

Vi kan också göra dörrar med valfritt motiv. Er önskade bild trycks på baksidan av en glasskiva. Varför inte en semesterbild med hela familjen samlad eller en vacker naturbild?

Vi har en lösning för alla olika utmaningar i samband med skapandet av en funktionell garderob med skjutdörrar. Det är inte alltid lika lätt att inreda ett rum med snedtak, men vi på Garderobsfabriken är experter även på detta.

Har ni snedtak bakåt finns det även en hel del att tänka på här. Förutom att måttanpassa skjutdörrarna planerar vi en inredning på bästa möjliga sätt efter era mått och önskemål.