Läs mer om våra olika typer av garderobsdörrar här

Förutom att vi tillverkar måttanpassade skjutdörrar tillverkar vi även måttanpassade vikdörrar och gångjärnsdörrar. 
 
I de flesta lägen är måttanpassade skjutdörrar det klart bästa alternativet. Men ibland kan en måttanpassad vikdörrar eller en gångjärnsdörrar vara lösningen. Vid utrymmen under 100-120 cm bredd är en vikdörr perfekt då man med en vikdörr får maximal öppning. Vill man endast bygga en liten garderobssektion är en måttanpassad gångjärnsdörr med t.ex. spegelglas perfekt. 

Läs mer om våra olika typer av garderobsdörrar här

Vi måttanpassar och designar era skjutdörrar helt efter era önskemål. Vi har flera profiler i olika färger att välja bland för att ni ska kunna sätta eran egna prägel på dörrarna. Väl profil tillsammans med en av alla våra dörrfyllningar och dela in med ev. spörjs. Med alla våra val är möjligheterna oändliga och bara fantasin som sätter stopp för hur era nya skjutdörrar ska se ut.  

Har du en liten yta kan skjutdörrar ge en mindre öppning. Med en tvådörrars skjutdörrslösning kommer man åt häften av garderoben hela tiden. Medans man med en vikdörr får upp nästa hela garderoben. Bara en liten bit som täcks. Vikdörren kan höger- eller vänsterhängas och alla fyllningar till skjutdörrarna passar även för vikdörrar. 

Vi kan även måttanpassa gångjärnsdörrar. Gångjärnsdörrar kan vi göra med samma material vi tillverkar skjutdörrar med, allt från en enkel vit fyllning till spegelglas.