Kundtjänst har öppet
   
Logotyp

Garderober i Stockholm.
Boka kostnadsfritt hembesök redan idag.

Bor du i Stockholmsområdet?

Behöver ni hjälp med att förbättra er förvaring? Boka hembesök med våra garderobsexperter så planerar vi er drömgarderob tillsammans.

Vi har idag två garderobsbutiker. En ligger i Örebro och den andra i Skövde. I Skövde finns även vår garderobsfabrik där vi tillverkar våra garderober. Trotts att vi inte har något showroom eller butik med våra garderober i Stockholm är Stockholm ändå en av våra största marknader. Vi erbjuder därför kostnadsfria hembesök i Stockholmsområdet. 

Hur fungerar det? 
Fyll i formuläret nedan och vår ansvarige garderobsexpert i Stockholm som heter Kristoffer kommer kontakta er vidare. Han kommer höra av sig för att planera vidare er garderob, och kanske komma med lite följdfrågor för att se så vi har en produkt och lösning som passar era behov. 

När han väl kommer på plats kommer han förutom att mäta och ta fram en fungerande lösning ha med sig prover på våra olika material. 

Vilket möte vill du boka?
Hembesök
Videomöte
Vem är du som bokar?
Vilka dagar & tider passar för dig? Vill du bli kontaktad på mejl eller telefon? Har du något att tillägga?

Bokningsdetaljer

Ditt namn:
-

Ditt telefonnummer:
-

Epost:
-

Plats:
-

Besökadress:
-

Meddelande:

-


Pris:
Kostnadsfritt

Både hembesök och videomöte är kostnadsfritt och helt förutsättningslöst. 

från mätning till färdigmonterad garderob

Tillsammans skapar vi er drömgarderob

Det finns mycket att tänkta på när man ska planera och designa sin måttanpassade drömgarderob. På den här sidan hittar ni artiklar, guider, bilder och videomaterial som kan hjälpa er planering.  Men var inte oroliga, vi är med i hela processen, allt från mätning till färdigmonterad garderob, på ett eller annat sätt. 

Vi vill alltid hjälpa till och se till att ni blir 100% nöjda med slutresultatet. Om ni bor i närheten av våra butiker kan ni boka ett kostnadsfritt hembesök med en av våra säljare. Om inte kan vi hjälpa er genom videosamtal, mejl och telefon.

Ni kan fylla i vårt offertformulär här eller designa er drömgarderob i vårt ritverktyg. Vi har en videoinstruktion på hur ritverktyget fungerar om ni skulle vara osäkra. 

Vi måttanpassar alla våra skjutdörrar och tillverkar dessa  i vår fabrik i Skövde. Förutom flera olika ramar runt om dörrarna med olika färger har vi många olika dörrfyllningar att välja bland så att du kan få precis den stil du önskar på dina måttanpassade skjutdörrar till dina garderober. Du kan dela in dörrarna med spröjs med flera fältfyllningar, antingen med samma material på dörren eller med olika typer av färger och material för att få en mer spännande design till din garderob. Endast fantasin sätter gränsen. 

Din inredning i din garderob blir platsbyggd och planerad precis på det sätt du önskar. Alla familjer och hem har olika önskemål och behov, så varför ska en inredning se likadan ut som alla andra? Med vår möbelinredning, träinredning, stomme, garderobsstomme (kärt barn har många namn) som finns  i vitt och grått kan vi planera inredningen precis på det sätt du önskar med alla våra inredningsdetaljer

I de fall som inte skjutdörrar är den bästa lösningen har vi även måttanpassade gångjärnsdörrar samt måttanpassade vikdörrar. Till denna kan valfri dörrfyllning väljas. 

Vi har även en vägghängd garderobsinredning för de tillfälle golvet behöver lämnas fritt och ni vill vara flexibla (lätt att få beslutsångest) med att enkelt kan planera er om er garderobsinredning.  

Vita måttanpassade skjutdörrar för snedtak åt sidan från Garderobsfabriken
Lyxig och snygg garderobsinredning för walk in closet klädkammare och garderob med hörnhylla korgar hyllor klädstång från Garderobsfabriken