Boka ditt kostnadsfria hembesök idag  

Boka ditt kostnadsfria hembesök idag

- Vi sköter allt från mätning till färdigmonterad garderob

Som en extra service erbjuder vi på Garderobsfabriken kostnadsfria hembesök om ni bor i närheten av en av våra butiker för kunder som har planer på att köpa en måttanpassad garderob från oss. Vi har normalt sett Skaraborg och Örebro län som upptagningsområde.

Bor ni längre bort får ni gärna efterfråga en offert för att veta så vi har en lösning som passar er för att sedan se om vi kan planera ett hembesök. 

Vi kan också skicka en laser/avståndsmätare till er kostnadsfritt med kostnadsfri retursedel. Med detaljerad info om vilka mått som ska tas anpassad för er lösning ska vi kunna hitta en lösning ändå.    

Vid hembesök har vi med oss prover på alla våra profiler och fyllningar för att kolla vad som passar i rummet. Vi tar även mått som vi sedan kan tillverka dörrar och inredning efter. Efter måttagning och genomgång av vad som önskas gör vi sedan en skiss  i vårt ritprogram och räknar priser. 

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med förslag på tid när vi kan komma. Skriv gärna med hur era dagar brukar se ut så kommer vi med lite olika förslag.