Här finner ni svar på det våra kunder brukar undra. Hittar ni inte svaret på er fråga nedan hjälper vi er gärna.  

  Här finner ni svar på det våra kunder brukar undra. Hittar ni inte svaret på er fråga nedan hjälper vi er gärna.  

Här finner ni svar på det våra kunder brukar undra.

I de flesta fallen skruvas takskenan fast i taket och golvskenan fästs med dubbelhäftande tejp eller limmas. Golvskenan kan även skruvas men vi undviker att göra detta så långt det går. 

Vi har 3 st olika skenor, 1-, 2- och 3 spårig skena.
1-spårig – Tak: 42mm Golv: 22mm
2-spårig – Tak: 82mm Golv: 62mm
3-spårig – Tak: 122mm Golv: 102mm

Dörrarna ligger alltid innanför takskenan.

Våra profiler finns  i silver, vit, brons, guld samt svart/antracit.

Ja, det gör vi, vi föredrar att sälja ett helhetskoncept då är säkra på att det är då du som kund kommer bli som mest nöjd. Vi anpassar inredningen helt efter era mått och önskemål. Vi har 3 st olika inredningar. Dessa är möbelinredning (trä), korgstativ och vägghängd inredning. Läs mer under fliken ”Inredning” i menyn.
 
Våra erfarna snickare hjälper dig gärna med montering av både inredning och skjutdörrar. Monteringen söker vi ROT-avdrag för.
 
Vi behöver den totala bredden och även höjden där dina skjutdörrar ska sitta. Ta tre breddmått (vid golv, vid tak och ett på mitten) och ge oss det bredaste måttet. Höjden mäter du också på tre ställen (vänster, höger och i mitten) och sen vill vi ha det lägsta höjdmåttet. Skiljer det väldig mycket (mer än 10mm) så tar du med alla måtten som du mätt upp.
 
Ja. På baksidan av allt spegelglas samt färgat glas sitter en säkerhetsfilm för ökad säkerhet. Säkerhetsfilmen levereras med olika ytor och färger. Baksidan är aldrig lika fin på glas som framsidan. 
 
Vi levererar skjutdörrar och inredning med egen bil i vårt närområde från våra butiker i Skövde och Örebro. Till övriga landet skickar vi garderoberna med lämpligt transportbolag. Vi är vana vid att skicka garderober och gör detta dagligen. 
 
Golvskenan fäster du med vanliga fall med dubbelhäftande tejp eller lim med få undantag. Har ni t.ex. en lurvig matta kan inte tejp eller lim räcka. Då kan man behöva skruva i golvet. Tänk er för innan ni skruvar om ni t.ex. har golvvärme. Är du osäker. Fråga oss!
 
Det kan du göra. Då rekommenderar vi någon av våra fyllningar som inte har säkerhetsfilm på baksidan. Vi har olika typer av spår på skenorna för att anpassa utseende och funktion. 
Du kan få eget motiv på en eller flera dörrar. Du kan välja en egen bild på text familj och vänner eller en bild från en proffsfotograf på tex. eller favoritresmål eller en vacker miljö. Bilden måste vara av hög kvalitet då det den måste förstoras för att passa dörrarna. Att tänka på vid eget motiv är även att proportionerna ska vara lika mellan bild och skjutdörrarna storlek. Bilden fästs efter tryck på glas. Fråga vårt personal om fler frågor angående detta.
 
Då alla dörrarna är olika och specialtillverkade efter Era önskemål och Era specifika mått så kan det vara svårt att utläsa vår prislista. För att det inte ska bli några fel och missförstånd så är det bästa att du hör av dig till oss med just dina mått och önskemål om hur din dörr ska se ut så får du rätt pris från början. Ring, mejla eller klicka här för att komma till vårt formulär för att på offert.