Välkommen till garderobsbloggen, (snart) fylld av smarta tips och idéer  

  Välkommen till garderobsbloggen, (snart) fylld av smarta tips och idéer  

Vår monteringstjänst

Vår monteringstjänst

Tomas är  i full gång och skruvar. 

Jag vill i detta inlägg passa på att pusha lite extra för vår populära monteringstjänst. Våra duktiga och trevliga snickare gör ett riktigt kanonjobb ute hos våra kunder och det är alltid väldigt uppskattat!

Att montera våra skjutdörrar och garderobsinredningar är egentligen inte speciellt komplicerat, men har man aldrig gjort det förut och inte har de rätta verktygen kan det vara tidskrävande. För att inredningen ska bli så stabil som möjligt platsbyggs denna med flera infästningar i väggarna och vissa finjusteringar behöver göras på plats. Det kan till exempel röra sig om sidoväggar som behöver kapas snett för att passa rummets sneda golv, väggar och tak samt topphyllor som behöver kapas ur på plats.

Skjutdörrarna är måttanpassade och monteras normalt från golv till tak, och även om dörrarnas vikt endast belastar golvet behöver takskenan skruvas fast rakt och ordentligt. Eftersom att inga hus är helt raka behöver man alltid justera in dörrarna och mjukstängningen vilket kräver att man håller tungan rätt i mun.

Många av våra kunder väljer därför att använda vår monteringstjänst. Våra proffessionella snickare har monterat hundratals garderober och kan våra produkter utan och innan, och garanterar att det både går fort och blir rätt och riktigt gjort. Jag rekommenderar dig därför att beställa dina skjutdörrar, garderob eller walk-in closet med montering för bästa resultat. Det kostar förmodligen mindre än vad du tror!

Vi kan även hjälpa till med att riva och frakta bort befintliga garderober innan montering.

 

Läs vad några av våra kunder säger om våra snickare.

”Garderobsfabrikens snickare gjorde ett jättefint jobb! Han hade med sig allt material och monterade vår garderob på en halv dag. Vi är supernöjda och kommer garanterat att återkomma med fler beställningar!”     

Elias & Viktoria

”Vi släppte in snickaren på morgonen och när vi kom hem från jobbet var vår walk-in closet redan monterad och klar! Det blev bättre än vi tänkt oss och vi är jättenöjda! Vi kan verkligen rekommendera Garderobsfabrikens garderober och snickare. Han gjorde ett perfekt jobb!”

Emma & Sabah