Kundtjänst har öppet
   

Planera din nya platsbyggda garderob

En garderob ska vara snygg, praktisk och lättåtkomlig och det finns en del att tänka på när man ska planera sin nya garderob. Hur förvarar du dina kläder idag? Är det mycket som hänger på galge? Viker ni era byxor eller vill ni ha möjlighet att hänga upp dem på en utdragbar byxhängare?

I vårt ritprogram så har ni möjlighet med hjälp av ”drag and drop” att planera och designa er garderob precis så som ni vill ha den. Här har ni också möjlighet att beställa det ni designat direkt och betala med Klarna, alternativt skicka in offerten till oss så att vi kan gå igenom den tillsammans med er.

Bra att tänka på vid planering av en platsbyggd garderob

  • Hur ser ytan ut? Finns det eluttag, element, strömbrytare till exempel som man behöver ha i beaktning?
  • Ta mått. Vi tillverkar våra skjutdörrar helt efter era specifika mått. Läs vår guide om hur ni mäter för bästa resultat.
  • Vilka kläder är det ni ska förvara? Behöver ni ha mycket klädstång, viker ni era byxor eller vill ni hellre hänga upp dem, lådor eller korgar, har ni mycket längre kläder till exempel klänningar, är exempel på frågor man behöver ställa sig när man planerar.
  • Behöver ni plats för era smycken och klockor så finns det möjlighet att beställa smyckeslåda med likadan front som övriga lådor för att smälta in i garderoben. Vi monterar alltid smyckeslådan överst med en glashylla precis ovanför vilket ger ett lyxigt intryck. Vill ni hellre ha korgar så kan ni köpa till korginsats för smycken.
  • Planera placeringen. Ska ni ha skjutdörrar framför inredningen så behöver man vara mer noggrann när man planerar placeringen av sektioner där ni har utdragbar inredning, än om ni till exempel har en walk in-garderob. Helst vill man slippa behöva skjuta på två eller fler dörrar för att kunna dra ut den utdragbara inredningen.
  • Hur är belysningen i rummet? Hos oss finns möjlighet att beställa invändig belysning som tänds med hjälp av rörelsesensorer när ni öppnar skjutdörrarna. Ha i åtanke att belysningen behöver ett eluttag så har ni det innanför garderoben eller i närheten så är det ett stort plus.

Vi vet att det inte alltid är lätt och därför finns vi på Garderobsfabriken till ert förfogande om ni behöver hjälp så tveka inte att ringa eller mejla oss om ni inte har möjlighet att komma till våra butiker i Skövde eller Örebro.