Med val av profil sätter ni sista detaljen.   

  Med val av profil sätter ni sista detaljen.   

Med val av profil sätter ni sista detaljen.

Förutom olika grep kan ni med hjälp av profilen sätta sista detaljen på era skjutdörrars utseende. Bind samman dörrarnas fyllning med övriga rummet med hjälp av profilfärg och utseende. Med val av profil sätter ni sista detaljen.

Nova

Profilen-Nova-i-silver

Nova är vår storsäljare och alltid ett säkert kort. Både snygg och greppvänlig. Nova finns i färgerna vit, silver, guld och brons. 

Profil-Nova

Luna

Profilen-Luna-i-vit-färg

För ett mer slimmat intryck rekommenderar vi profilen Luna, Luna är vår smalaste profil och finns  i färgerna vit, silver och grafit. 

Profil-Luna
Luna-profilfärger

Med en, eller varför inte blanda många av alla våra fyllningar, är vi säkra på att vi ska hitta något som passar just er stil. 

Förutom olika grep kan ni med hjälp av profilen sätta sista detaljen på era skjutdörrars utseende. Bind samman dörrarnas fyllning med övriga rummet med hjälp av profilfärg och utseende. 

Alla skjutdörrar med våra aluminiumprofiler kan delas in med spörjs. Detta ger ett snyggt intryck på dörrarna, man kan välja på pålimmade samt avdelande spörjs. 

Vi kan också göra dörrar med valfritt motiv. Er önskade bild trycks på baksidan av en glasskiva. Varför inte en semesterbild med hela familjen samlad eller en vacker naturbild?

Vi har en lösning för alla olika utmaningar i samband med skapandet av en funktionell garderob med skjutdörrar. Det är inte alltid lika lätt att inreda ett rum med snedtak, men vi på Garderobsfabriken är experter även på detta.

Har ni snedtak bakåt finns det även en hel del att tänka på här. Förutom att måttanpassa skjutdörrarna planerar vi en inredning på bästa möjliga sätt efter era mått och önskemål.