Måttanpassade skjutdörrar direkt från fabrik

När ni köper skjutdörrar från oss på Garderobsfabriken vill vi att ni vara Sveriges mest nöjda garderobskunder. Vi är stolta över våra måttanpassade skjutdörrar och att vi kan erbjuda alla våra kunder måttanpassade skjutdörrar direkt från vår egen fabrik. Helt utan mellanhänder.  Det är en trygghet för oss att kunna styra själva över både produktion och sortiment.   

Nedan kan ni läsa några av fördelarna om att köpa måttanpassade skjutdörrar direkt från oss! Vi är hela Sveriges garderobsexpert. 

Måttanpassade skjutdörrar direkt från fabrik

Med en, eller varför inte blanda många av alla våra fyllningar, är vi säkra på att vi ska hitta något som passar just er stil. 

Förutom olika grep kan ni med hjälp av profilen sätta sista detaljen på era skjutdörrars utseende. Bind samman dörrarnas fyllning med övriga rummet med hjälp av profilfärg och utseende. 

Alla skjutdörrar med våra aluminiumprofiler kan delas in med spörjs. Detta ger ett snyggt intryck på dörrarna, man kan välja på pålimmade samt avdelande spörjs. 

Vi kan också göra dörrar med valfritt motiv. Er önskade bild trycks på baksidan av en glasskiva. Varför inte en semesterbild med hela familjen samlad eller en vacker naturbild?

Vi har en lösning för alla olika utmaningar i samband med skapandet av en funktionell garderob med skjutdörrar. Det är inte alltid lika lätt att inreda ett rum med snedtak, men vi på Garderobsfabriken är experter även på detta.

Har ni snedtak bakåt finns det även en hel del att tänka på här. Förutom att måttanpassa skjutdörrarna planerar vi en inredning på bästa möjliga sätt efter era mått och önskemål.