VÄSTERÅS, NU ÄR VI ÄNTLIGEN HÄR!   

Även om vi inte har en fysisk butik i Västerås vill jag, Kristoffer, gärna hjälpa till med ert nästa garderobsprojekt. Vi erbjuder därför kostnadsfria hembesök i Västerås med omnejd. Kontakta mig för offert eller för att boka tid för hembesök, eller varför inte bara bolla idéer angående ert nästa garderobsprojekt? Vi finns här från planering till färdigmonterad garderob.

På det kostnadsfria hembesöket har jag med mig utrustning för att ta alla mått som krävs för att planera en måttanpassad garderob hemma hos er. När jag kommer hem till er har jag även med mig prover på våra skjutdörrar och inredning för att vi ska kunna testa vad som passar bra med er övriga stil. Efter detta tar vi sedan fram ett förslag tillsammans på er drömgarderob. 

Alla våra skjutdörrar tillverkas i vår egen fabrik i Skövde, skjutdörrarna är alltid måttanpassade och designade efter våra kunders önskemål. Inredningen planerar vi på precis det sätt ni önskar. Inga hem och familjer med dess behov ser likadana ut, så varför ska en inredning vara standardiserad?  

Fyll gärna i formuläret nedan för att boka hembesök.

Kontakta mig gärna angående ert nästa garderobsprojekt

Kristoffer Johansson

Direktnummer: 0735 18 83 82

E- mail: kj@garderobsfabriken.se