Läs om Garderobsfabrikens galna 2020!

2020 blev givetvis inte vad någon av oss hade kunnat föreställa sig. Vi har, liksom de flesta andra företag, drabbats av coronapandemin och de restriktioner som införts, framförallt på grund av försenade leveranser från våra underleverantörer. Men när vi blickar tillbaka på året som gått så är det även mycket positivt som har hänt och det är framförallt detta som vi vill dela med oss av.

Vi vill också passa på att tacka alla fantastiska kunder, snickare, samarbetspartners och leverantörer! 

Garderobsfabriken blir uppmärksammade i SLA och Skövde Nyheter

Vi blev under året uppmärksammade i både Skövde Nyheter och Skaraborgs Allehanda. Både på grund av vår medverkan i ”Anders knackar på” men även av ren nyfikenhet på hur vi jobbar och vår historia. I artiklarna berättar grundaren Adam bland annat om idén och bakgrunden till Garderobsfabriken, samt om våra produkter och framtidsplaner.

Vi har även varit med  i papperstidningen och Hus och hem bilagor. Se bilder nedan.

Inspelning TV4: Anders knackar på hos Agneta Sjödin

Garderobsfabriken blev i början av året inbjudna att medverka i säsong 3 av ”Anders knackar på” på TV4, där Anders ”Arga snickaren” Övfergård renoverar (och talar om livet) hemma hos olika svenska kändisar. Säljaren Adam och snickaren Fredrik från Skövdebutiken var i mars hemma hos Agneta Sjödin och monterade måttanpassade garderober i hennes lägenhet i Nacka strand med underbar utsikt över Djurgården och Stockholms skärgård.

Den 23 november sändes avsnittet av ”Anders knackar på” där vi medverkade med nya garderober hemma hos Agneta Sjödin. Hennes lägenhet blev supersnygg och våra måttanpassade garderober passade perfekt ihop med den övriga inredningen.

Se Anders knackar på hos Agneta Sjödin här

Inspelning TV4: Anders knackar på hos Dan Ekborg 

I april fortsatte inspelningarna av ”Anders knackar på” och Adam och Fredrik var denna gång hemma hos skådespelaren Dan Ekborg och hans fru och monterade en lyxig walk-in closet med belysning i en mörk träfärg. 

Avsnittet med Dan Ekborg i ”Anders knackar på” sändes på TV4 den 19 oktober och det var kul att se det färdiga resultatet av husrenoveringen där Garderobsfabrikens walk-in closet verkligen var pricken över i:et!

Se programmet här: Anders knackar på hos Dan Ekborg 

 

Nytt ritprogram 2021 

Garderobsfabriken satsar stort och i september drog arbetet med att utveckla vårt nya ritprogram igång. Ritprogrammet, som gör det möjligt för kunderna att själva kunna designa en komplett garderob med måttbeställda skjutdörrar och inredning på hemsidan, kommer att vara färdigt i början av 2021.

Ny garderob hos kända YouTube-familjen The Swedish Family 

Vi blev under hösten även kontaktade av ”The Swedish Family”, som har en av sveriges största YouTube-kanaler med nästan 300,000 prenumeranter, och den 12 november åkte säljaren Joakim och snickaren Josef från Örebrobutiken till Stockholm över dagen och monterade en måttanpassad garderob i deras hall, som en del i deras härligt färgglada lägenhetsrenovering.

Se klippet på YouTube här 

Årets trender

Årets trend har helt klart varit skjutdörrar i spegelglas, vitt glas eller betongimitation med smala antracit (svart, grafit) profiler indelade i spröjs. Vi tror att denna stil kommer fortsätta att vara populär även nästa år.  I början av 2021 kommer vi även att utöka sortimentet med skjutdörrar i marmorimitation, nya trävarianter samt en ny ljusgrå fyllning. Håll gärna utkik på vår Facebook sida eller Instagram för nyheter!

Sammanfattning 2020

Ska vi sammanfatta året 2020 så är vi väldigt tacksamma för att vi har kunnat jobba på och fortsätta att leverera Sveriges bästa garderobslösningar! Garderobsfabrikens namn har snabbt spritt sig över hela landet och i år är vi stolta över att ha levererat garderober och måttanpassade skjutdörrar till nöjda kunder i alltifrån Jukkasjärvi i norr till Malmö i söder.

Vi ser ljust på framtiden och 2021 planerar vi bland annat att anställa en ny säljare i Skövdebutiken. Arbetet innebär framförallt att ta hand om kunder som kommer till butiken samt att göra hembesök. Om du känner att du skulle passa för jobbet, eller känner någon som du tror skulle passa, hör gärna av dig till oss.

Vi kommer den första mars 2021 att ta över en närliggande lokal och utöka fabriken i Skövde med ytterligare lager- och produktionsytor.

Se några av årets alla snygga monteringar här